Voorpret verliefde stelletjes bij pre-shoot

Foto Ruben is de specialist op het gebied van Trouwfotografie. Al van meerdere stelletjes kreeg hij na afloop te horen dat de foto-shoot het meest leuke en ontspannen deel van de dag was. Behalve napret is er nu echter ook voorpret. Laat je de mooiste dag van je leven vastleggen door Ruben van Dijk, dan krijg je een gratis pre-shoot.

Dat houdt in dat je je als toekomstig bruidspaar kunt laten fotograferen op locatie of in de studio. Hartstikke leuk, want dan heb je ook van die prachtige verliefde tijd voor de bruiloft de mooiste foto’s. Ruben: “Ik heb vooraf altijd een uitvoerig gesprek. Een pre-shoot is echter een heel natuurlijke manier om het stel nog beter te leren kennen. Met als gevolg dat het op de trouwdag meteen goed voelt.”

Mensen op hun gemak stellen en tegelijkertijd de regie pakken om ze zo te laten stralen, is een kwaliteit die Ruben heeft. Je kunt met de beste foto’s van zo’n belangrijk moment echt iets voor een ander betekenen, verzekert Ruben. Het geeft hem veel voldoening. De foto’s van het stel dat samen door de branding van de Noordzee loopt zijn hem net zo dierbaar als die van de man en vrouw die op het hockeyveld staan, de plek waar het voor hen begon. “Ik zoek graag naar iets wat het bruidspaar bindt en wat voor hen goed voelt”, besluit Ruben.

Trouwfotografie pre-shoot

Klik op de foto om voorbeelden van trouwfotografie pre-shoots te bekijken.

Trouwfotografie pre-shoot